Äntligen var det dags att ta sig ut med cykeln. Körde 15 mil förra veckan och denna vecka har jag inte haft möjlighet att köra en endaste förrän idag. Kollade om Bojan ville följa med och han hängde på så klart. Vi bestämde oss för ett lugnt tempo, väldigt lugnt. Solen sken men det var 3-5 grader kallt ute när vi lämnade Tystberga men vilken härlig morgon det var.

Jag har precis köpt en Denver AC-5000W MK2 för att filma lite turer. Billigt är inte alltid bra! 399:- med en massa hållare och 99:- för ett 32GB micro-SD kort. Full HD upplösning i 5 timmar och 34 minuter. Sweet! Men automatiskt avstängning efter 30 minuter märkte jag idag. Och hållaren till cykel gick av efter 2:30 tim. Pang sa det så åkte den i backen och fästet satt kvar. Plast och dynga tänkte jag men den var i säkert förvar i undervattenshuset så den har nog klarat sig. Ska kolla upp den under kvällen.

Se filmen via länken nedan när vi körde lätta intervaller och jag tränade på att ligga ”på rulle” som det heter. Kul att se hur man beter sig i trafiken.

Mycket nöje!

Länk till filmen på Youtube: https://youtu.be/KvHVOAPTDSs

Tystberga – Vagnhärad. https://www.strava.com/activities/731677315
skarmavbild-2016-10-02-kl-20-51-42

Vagnhärad – Tystberga. https://www.strava.com/activities/731677377
skarmavbild-2016-10-02-kl-22-07-40

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s