Skärmavbild 2016-09-23 kl. 11.43.11.png
Fick en uppgift av Bojan att köra 4 stycken intervaller med 95, 90, 85 och 80 i kadens uppför backen mot Tystberga, den så kallade Passo di Tystberga. Tyvärr kom jag iväg så sent att jag såg ingenting på min Garmin Edge 520 första intervallen, men lyckades slå på ljuset så jag kunde hålla kadensen och pacen det andra två. Med mörkret kommer djuren också, så på väg tillbaka efter min andra intervall höll jag på att köra på en grävling som sprang över vägen. Så det blev bara en intervall till och sen hem och stretcha.

Kändes väldigt bra och hade låg puls/lite flås andra och tredje intervallen. Låg precis på min tröskelgräns (179 bpm) och hade bra medelpuls jämfört med tisdagens träning. Körde kanske på för låga växlar men jag skulle ha bra pace och inte tänka på farten så jag är nöjd med passet.

I morgon blir det 60 km lugnt tempo till Vittorp och sen KM Linje 41 km tävling på söndag =D

skarmavbild-2016-09-23-kl-11-41-34

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s