Har nyligen stiftat bekantskap med en idrottsman som bor 200 meter från mig. Han heter Bojan och är en inspiration för mig kan jag lugnt sagt säga. En triathlon-atlet som gillar och träna och göra många olika former av träning. Vi var ute igår och bekantade oss på cyklarna runt Sibbofärden och pratade träning i över en timme. Han har analyserat mitt sista tävlingspass och kommit med bra råd och räknat ut mitt tröskelvärde så jag har något att gå efter framöver i min träning.

14352213_1442271899123236_4005935525447955733_o

Idag sprang vi på varandra när vi var på återvinningen och bestämde att vi kör lite intervaller i morgon. Det finns ett segment som heter Passo di Tystberga som vi ska köra. 6×4 minuter med lite vila mellan intervallerna. Nära hem är en fördel för jag lär ju vara helt slut, men jag är mest nyfiken på hur kommer jag att klara det? Jag har satt ett mål att klarar det segmentet på 4:30, funkar det tro?

Det blir lite ny träning också framöver. Jag ska fokusera på puls och kadens ett tag för att lära känna kroppen och min tröskel. Detta är för att få ut så mycket som möjligt av träningen. Ska bli spännande och se hur kroppen och träningen kommer att förändras under vintern nu. Kanske önska sig en Tacx Satori trainer i julklapp =P

På söndag är det Linje KM i Vagnhärad. 41 km och det lär gå fort för dom i toppen. Jag gör det jag kan och passar på att lära mig hur det går till på de olika klubbmästerskapen. Kanske hinner jag ligga bakom i klungan en mil eller två innan dom börjar rycka i täten och splittra klungan.

skarmavbild-2016-09-19-kl-20-59-41

Det viktigaste är ju inte att vinna, utan att delta! Eller att komma ut och röra på sig. Kul ska det bli så klart och jag värmer upp på lördagen med en tur på 58 km till svärföräldrarna i Vittorp.

Mycket nöje!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s